Halo 3:ODST - Legendary

Så, då var man färdig med ODST på Legendary, single player. Klarade det visserligen redan igår, men har liksom inte blivit av att skriva om det. Så nu kommer den utlovade listan:

Tayari Plaza - 28:18
Uplift Reserve - 36:19
Kizingo Blvd. - 35:45
Oni Alpha Site - 51:53
NMPD HQ - 36:24
Kikowani Station - 34:24
Data Hive - 56:09
Coastal Highway - 42:18
Mombasa Streets (totalt) - 1:13:39
Total tid: 6:35:09

Totalt antal kills: 1038
Totalt antal deaths: 107

ODST tog alltså ungefär hälften så lång tid som Halo 3 att klara på Legendary. För mig. Utan att speeda genom spelet. Ganska väntat och visar verkligen på hur mycket av en expansion som ODST verkligen är. Det går liksom inte att kalla det ett eget spel, för det är liksom inte det. Däremot är det ganska stort för att vara en expansion. Nästa steg blir att klara Halo: Combat Evolved och Halo 2 på Legendary, men där kan man inte lika lätt kolla hur lång tid det tar, så där skippar vi nog tidtagning. Och sedan Halo 3 samt ODST SPLASO (aka Mythic) och så klara Halo Wars på Legendary. Fast förmodligen kommer jag klara Halo: Reach på Legendary innan allt det där sker. Men när allt detta skett kan jag med stolthet använda denna bild:

Den symbol som använts för Legendary i alla Halo-spel innan ODST. Där har av någon anledning svärden bytts ut mot SMG:s och dödskallen blivit mänsklig. Märkligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0