15:e december

Och här är årets julkalender, i samarbete med Min flygande vän och Tonkow. Om ni vill ha hela kakan så får ni läsa deras inlägg på respektive blogg, Allt kommer med massor av action, äventyr, romantik, och allt annat som ni kan tänkas vilja ha och även allt som ni inte vill ha.  Grattis!

Spetsen körde på som en galning. 16th BIRD antog att det var för att Spetsen äntligen hade insett att det här med att hitta tomten ändå var rätt viktigt och att det var bråttom. Då hade han däremot helt fel. Faktum är att Spetsen till och med åkte omvägar. Inte för att han ville, men för att han ibland bara tappade bort sig och körde på lite för långt på en väg. Anledningen till hans galna körning satt i passagerarsätet bredvid honom och hette Chloe. Han gillade inte riktigt namnet, men å andra sidan spelade ju namnet ingen större roll. Han gillade henne ändå. Eftersom Spetsen var rätt blyg av sig vågade han inte visa att han uppskattade henne, men tänkte att om han körde tufft kanske Chloe skulle tycka han var tuff också. Att han körde så riskabelt tänkte han inte på. Med henne i närheten kände han sig så trygg att han förmodligen hade kunnat hoppa från ett höghus. Inte på något vis för att visa hur mycket han älskade henne, men helt enkelt för att han tyckte det kändes riskfritt.

Chloe däremot tyckte inte att något kändes riskfritt just nu. Visserligen hade dessa två killar precis räddat henne från de hemska utomjordingarna, men de verkade skumma. Den där Spetsen verkade näst intill besatt av henne. På sätt och vis var det ju positivt, han skyddade henne och tog hand om henne. Å andra sidan kände hon sig tveksam över hur Spetsen skulle reagera om hon bestämde sig för att lämna honom. Visst, ho hade följt med nu eftersom det verkade spännande och hon inte hade något annat planerat (förutom att vara slav, men det blev hon ju befriad från) men att vara tillsammans med Spetsen för evigt... Hon kände sig tveksam. Och den där 16th BIRD. Han verkade vara en om möjligt ännu skummare person. Vem har ut fötterna genom fönstret när man är i en bil som körs av en galning? Dessutom verkade han vara lite lättretad, eller var det bara så att han stått ut med alldeles för mycket av Spetsen genom sina dagar?

Helt plötsligt stannade bilen. De var framme. I London. Hur de kommit dit så snabbt och utan att flyga var ett mysterium för alla i bilen. Ja, förutom Spetsen då förstås. Och det enda svar han gav var att man borde fråga mindre och hitta tomten mer. Han hade väl egentligen rätt, även om det är ganska spännande att veta hur det gick till.

"Okej, nu är vi i London. Vart ska vi nu?" frågade 16th BIRD.
"Bridge Street." svarade Spetsen.
"Bridge Street?" frågade Chloe upprört.
"Ja. Är det något konstigt med Bridge Street?" frågade Spetsen.
"Min pappa... Dog där."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0